Ιστορικό

history-edutrip

2016

O Σύλλογος Ελλήνων φοιτητών του Princeton εντάσσεται στους διοργανώτες του Educational Trip αυξάνοντας τον αριθμό των πανεπιστημίων σε έξι.

2015

Στο Educational Trip συμμετέχει για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του UC San Diego και οι συμμετέχοντες αυξάνονται σε εικοσιτέσσερις. Για πρώτη φορά συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και φοιτητές Κυπριακών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων επεκτείνοντας τη βάση των αποφοίτων του Προγράμματος.

2014

Οι διοργανωτές υπογράφουν καταστατικό λειτουργίας του Προγράμματος θέτοντας στέρεες βάσεις στην υλοποίηση της διοργάνωσης. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα αποκτά τη δική του οπτική ταυτότητα με τη δημιουργία του λογοτύπου και της ιστοσελίδας.

2013

Στο Πρόγραμμα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Georgia Tech αυξάνοντας τα πανεπιστήμια σε τέσσερα και τους συμμετέχοντες σε είκοσι, οι οποίοι επισκέπτονται σε ομάδες των πέντε ατόμων τα διεθνούς φήμης πανεπιστήμια.

2012

Το Πρόγραμμα επεκτείνεται με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών του ΜΙΤ στο Πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε δεκαεφτά φοιτητές να γνωρίσουν την πρωτοπορία των τριών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

2011

Τη δεύτερη χρονιά στο Πρόγραμμα συμμετέχει ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του  UC Berkeley και αριθμός των συμμετεχόντων αυξάνεται σε δέκα.

2010

To Corallia και ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Stanford διοργανώνουν το πρώτο Educational Trip. Εννιά φοιτητές βιώνουν για πρώτη φορά τη μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία.